Toste Lund

Afdelingschef, bestyrelsesmedlem

og medejer i PACCO A/S

Som afdelingschef i PACCO A/S har jeg flere års erfaring i ledelse af en afdeling med et et budget på tocifret millionbeløb.

Derudover har jeg som medejer af PACCO A/S – siden 2014 – også mange års erfaring i bestyrelsesarbejdet. Med at dirigere ledelsen den vej bestyrelsen ønsker firmaet skal gå. Underbygge og forstærke bestyrelsens beslutninger ud i ledelsen. Arbejde med de overordnede strategiske mål.

Jeg kan og vil tilbyde at sidde med til din virksomheds bestyrelsesmøder, hver en del af beslutningen med jer i fællesskab. Pege og vise vej, hvor jeg ser en værdi for din virksomhed. Så vi sammen kan pege og pejle os ind på hvad der er den rette vej for virksomheden.
Det er ikke alle der er klar til at lade andre styre eller har det økonomiske råderum endnu til at definere en professionel bestyrelse. Jeg tilbyder derfor også at deltage som medlem i et advisory board eller tilsvarende. Hvor du ikke får et bestyrelsesmedlem der er er medbestemmende, men du som ejer stadig er 100% personen med fingeren på knappen. Vi kan stadig sammen finde veje og muligheder – men i sidste ende tager du selv beslutningen.

Kontakt mig nu

Denne side bruger cookies - ved at fortsætte på siden acceptere du vores privatlivspolitik.