Samtale med virksomhed

Jeg faldt fornylig tilfældigt over en virksomhed på nettet, som søger samarbejde eller partner til de næste skridt i virksomheden. Og der var jeg jo lidt solgt. Det er en en-personsvirksomhed, en ejerleder, som har alle kasketter på. Noget af det som er sværest.

Men jeg har i hvert fald tilbudt min assistance, og vi har haft en indledende snak på telefonen. Jeg synes det er meget interessant og kan godt se at det kan være givende for os begge.

Men det er også et stort skridt, at skulle lægge sit hjertebarn i hænderne på nogen fremmed – det er i sådanne tilfælde at et “advisory board” kan være interessant. Hvis du eller din virksomhed ikke er helt klar til en egentlig bestyrelse, og derved lægger nogen beslutninger ud til andre, kan man med et advisory board få hjælp til at træffe nogen beslutninger. Det er i sådan et tilfælde stadig dig selv 100% der tager beslutningen, men det kan gøres på et mere nuanceret grundlag.

Men vi må se hvad det konkrette match ender ud i – det var i hvert fald en god første samtale.
Har du og din virksomhed brug fra ekstra input, så tøv ikke med at kontakte mig, så kan vi sammen afklare, om vi kan give noget til hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne side bruger cookies - ved at fortsætte på siden acceptere du vores privatlivspolitik.