Min næste samarbejdspartner

Jeg er på udsigt efter mindre virksomheder, som kunne have lyst til at indgå et samarbejde om at udvikle på deres forretning. Det er egentlig ikke så vigtigt hvad din virksomhed arbejder med, bare det ikke er en køle- eller ventilationsentreprenør, da jeg selv til daglig arbejder i en sådan. Det vil sige jeg ved en del omkring hverdagen i en entreprenørvirksomhed – men alle virksomheder har interesse fra min side.

Har du overvejet at skulle have en professionel bestyrelse, men er du ikke helt klar til det endnu, kan du med fordel tilknytte et “advisory board”, hvor du stadig har det sidste ord i alle beslutninger, men har en professionel sparingspartner.

Har du besluttet dig for en professionel bestyrelse eller har du allerede en, har det også min interesse.

Kunne noget af dette være interessant, så kontakt mig endelig og lad os får en snak om, hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig og din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...

Denne side bruger cookies - ved at fortsætte på siden acceptere du vores privatlivspolitik.